Modalităţi de plată

Cazinourile online oferă două modalităţi de joc: una pentru bani reali şi una de divertisment, folosind bani virtuali. În cazul în care jucătorul optează pentru prima variantă, cazinourile online oferă mai multe opţiuni de plată pentru tranzacţii bancare rapide şi sigure: cărţile de credit, portmoneele electronice, transferurile bancare, cecurile electronice.

Cărţile de credit

Cea mai folosită şi accessibilă metodă de plată este cea cu cărţile de credit. Toate cazinourile acceptă această metodă de plată. Cărţile de credit standard, precum VISA, MasterCard sunt acceptate peste tot.

Portmoneele electronice

Portmoneele electronice sunt metode de plată des folosite. Serviciul oferit de acestea funcţionează ca un cont bancar pe internet, cu ajutorul căruia utilizatorul poate face orice tip de tranzacţie monetară doreşte. Are multe avantaje, este uşor de urmărit balanţa contului, costurile şi taxele. Cele mai cunoscute companii sunt Neteller, Moneybookers (Skrill), PayPal..

Cecurile electronice

Cecurile electronice, sau e-check-urile sunt metode de plată recente şi rapide. Aceasta este o formă de transfer bancar. Clientul după ce şi-a deschis un cont curent, completează un cec online, care este trimis direct câtre cazinoul ales.