Cazinourilor bazate

Jocurile de noroc atrag din ce în ce mai mulţi pasionaţi. Cu răspândirea internetului cazinourile online au apărut  peste tot în lume, ca o alternativă mult mai comodă a cazinourilor terestre. In prezent există posibilitatea fie ca jucătorul să se deplaseze la un cazinou terestru, fie sa rămână acasă şi să se participe la jocurile online preferate din comfortul propriei case.

Un cazinou online prin intermediul browser-ului de internet sau printr-un program software vă oferă în general aceleaşi jocuri pe care le găsiţi într-un cazinou terestru. Singura cerință este accesul la internet, fie prin intermediul unui computer, fie al unui telefon mobil. Intre jocul la un cazinou terestru si un cazinou online există  puncte comune, precum şi diferenţe.

Jucând din propria casă, jucătorul se simte în siguranţă, el poate juca în propriul său ritm, fără a simţi presiunea celorlalţi jucători din jurul lui. El decide când să se deconecteze sau să amâne o partidă de joc. Toate acestea sunt ideale pentru un jucător introvertit, care preferă intimitatea spaţiului sau.

Alte persoane, dimpotrivă, au nevoie de a pătrunde în ambianţa specifică cazinourilor terestre, de a atinge jetoanele, de a se bucura de compania altor jucători.

Deşi forma de joc este diferită, totuşi regulile de joc sunt aceleaşi, fie că sunt jocuri la un cazinou terestru, fie că sunt jocuri de cazinou online.

Totuşi, există o diferenţă importantă. Cazinourile online oferă bonusuri gratuite noilor lor jucători şi dispun de 2 modalităţi de joc: una pentru bani reali şi una pentru divertisment. Cazinourile terestre nu pot fi niciodată atât de generoase pentru că nu îşi pot permite acest lucru. Cazinourile online evită multe cheltuieli fixe, care nu pot fi eliminate de câtre cazinourile terestre.

In consecinţă, pentru  acei jucători  care nu se pot decide asupra unei forme de cazino, soluţia potrivită este de a le încerca pe amândoua, pentru a-i fi mai uşor sa aleagă varianta potrivită.

 

.